De kwaliteitscertificaten van Plasthill

Plasthill is een professionele producent die de laatste jaren een grote groei heeft doorgemaakt. Met name de acties die we nemen op alle aspecten van kwaliteit, duurzaamheid, milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben daartoe bijgedragen. In een veranderde wereld is het leveren van alleen een goed technisch deugdelijk product geen garantie meer tot continuïteit van de onderneming op korte dan wel lange termijn.

Plasthill heeft de volgende kwaliteitscertificaten:
BRC Packaging materials certificaat AA status
ISO 26000 getekende zelfverklaring MVO
ISO 9001 certificaat
14001 met CO2 reductiemanagement
Kosher certificaat
QA-cer niveau 2 – certificaat
Blauer Engel certificaat
Ecovadis


Plasthill produceert en levert volgens een volwaardig kwaliteitssysteem. We zijn dan ook sinds 2005 BRC Packaging Materials gecertificeerd. Een steeds belangrijker deel van onze afzet vindt plaats in de voedsel en farmaceutische industrie. In deze branche wordt er gewerkt met het BRC Packaging Materials kwaliteitssysteem. Dit kwaliteitssysteem omvat procedures, werkmethodes en hygiënevoorschriften om onze producten volgens kwaliteits- en hygiënenormen te kunnen produceren en leveren. Ook traceability is uitstekend gewaarborgd.


Ieder jaar wordt ons BRC Packaging Materials kwaliteitssysteem door een extern bureau getoetst. Voor onze afnemers is het behaalde certificaat een garantie dat er op verantwoorde wijze wordt geproduceerd. Het produceren volgens hoge kwaliteitsnormen heeft de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Er vinden dan ook veel testen en controles plaats.


Daarnaast is Plasthill ISO 9001 gecertificeerd. Deze norm houdt in dat de organisatie weet wat de klanten van haar verwachten, dat ze deze verwachtingen waar kan maken door de middelen die de organisatie heeft en alles op afgesproken wijze levert. Tijdens dit proces zal er gekeken worden of er inderdaad aan de eisen wordt voldaan en zal er verbetering worden doorgevoerd waar nodig is. Het management moet aantoonbaar maken dat zij actief met het kwaliteitsmanagementsysteem omgaat.


Alle bedrijven uit de OPACKGROUP zijn lid van EFTA-Benelux. Dit is een brancheorganisatie voor bedrijven die het flexografische drukprocedé tot hun specialisme hebben gemaakt.

Een sterk team van vakmensen in verpakking

Plasthill produceert en levert een volledig assortiment specialistische, flexibele folies en verpakkingen in papier en kunststof varianten. Plasthill maakt onderdeel uit van de OPACKGROUP: zeven fabrikanten, tien productielocaties, een zelfstandig onderzoekslab, in home reprografie en meer dan 750 vakmensen met een schat aan ervaring! Wij willen jou graag ontzorgen; van ontwerp tot en met de productie van de verpakkingen.

Meer dan 3.000 producten op maat gemaakt

In onze digitale productomgeving ontmoeten innovatie en duurzaamheid elkaar in het gevarieerde aanbod van flexibele verpakkingsoplossingen op maat. Dit kan via onze maatwerk producten of via het complete portfolio van de OPACKGROUP, waar wij onderdeel van uitmaken.

Met een gezonde mix van kennis en passie voor het verpakkingsproduct zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van geavanceerde verpakkingsoplossingen die niet alleen voldoen aan de eisen van de hedendaagse dynamische markt, maar deze zelfs overtreffen!

Thuis in alle markten

In onze digitale marktomgeving heeft u als bezoeker dé bestemming bereikt voor op maat gemaakte verpakkingsoplossingen in een breed spectrum van sectoren. Deze verdelen wij in hoofdgebieden food, non-food en agri/horticulture.

Ontdek de gedetailleerde marktselecties van ons bedrijf én moederbedrijf OPACKGROUP, die nauwgezet zijn afgestemd op specifieke branchebehoeften. Met focus op maatwerk en innovatie ontdekt u de perfecte verpakkingsoplossingen, die uniek ontworpen zijn voor uw bedrijf.

Ervaar onze expertise in verpakkingen voor verschillende markten – uw reis naar oplossingen op maat begint hier!

Denk in oplossingen

Maak kennis met de oplossingen van Plasthill: onze online hub – gewijd aan de unieke eigenschappen van verpakkingen. Ontdek innovatieve, duurzame oplossingen op maat voor diverse industrieën. Denk aan bijvoorbeeld flexibele verpakkingsopties, die zijn ontworpen voor ultieme productbescherming en verantwoordelijkheid voor het milieu.
Help ons bij het vormgeven van een groenere, efficiëntere toekomst – samen kunnen we impact maken! Een paar voorbeelden:

  • opackgroup-check
    communicatie op verpakking
  • opackgroup-check
    tegengaan voedselverspilling
  • opackgroup-check
    CO2-reductie

Laatste nieuws

Lees meer over onze laatste ontwikkelingen, publicaties, blogs en artikels met derden in Plasthill newsroom.

naar nieuwsoverzicht