Regelmatige updates over uw vakgebied?

Joan Hanegraaf 25-jarig jubileum bij Oerlemans Packaging en 10-jarig jubileum overname Oerlemans Packaging door Rita en Joan Hanegraaf.

Het is alweer 25 jaar geleden dat Joan Hanegraaf in dienst trad van Oerlemans Plastics, hij was daarvoor ruim 7 jaar werkzaam voor Oerlemans Agro. In 2007 heeft hij samen met zijn vrouw Rita een management buy out gedaan.

De onderneming is in die 25 jaar flink gegroeid en vooral na de management buy out is het bedrijf gaan accelereren. Sinds 2007 is de omzet bijna verdrievoudigd. De ingrediënten voor de groei zijn, betrouwbaarheid, kwaliteit, innovatie, continu investeren in de laatste technologie, verduurzamen van zowel productie als product, maar vooral het boeien en binden van goede en gemotiveerde medewerkers. Oerlemans Packaging is uitgegroeid tot een onderneming met maar liefst 7 productie locaties in Nederland die in staat zijn om een totaalpakket flexibele kunststof verpakkingen en folies te produceren. De vele specialiteiten vinden wereldwijd hun afzet.

Oerlemans Packaging bestaat inmiddels uit 6 productiebedrijven met 7 locaties:

  • Oerlemans Plastics B.V. in Genderen en Giessen
  • Perfon B.V. in Goor
  • Plasthill B.V. in Hillegom
  • O.P.I. B.V. in Oosterwolde
  • Fardem Packaging B.V. in Edam
  • Flexpak B.V. in Geldermalsen

De Oerlemans Packaging bedrijven bieden werk aan bijna 600 gemotiveerde medewerkers en produceren vele innovatieve producten die wereldwijd geleverd worden aan langdurige relaties in de verpakkingsindustrie, retail en tuinbouw. De zes bedrijven vormen samen één solide onderneming. Continu heeft Oerlemans Packaging plaats voor gemotiveerde werknemers die een belangrijke bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling van onze ondernemingen en die houden van uitdagingen die klanten met ons willen aangaan.