Regelmatige updates over uw vakgebied?

Met trots mogen wij u meedelen dat Joan Hanegraaf op 23 november de BizAwards Altena heeft gewonnen in de categorie ondernemer van het jaar. Door zijn inzet is Oerlemans Packaging uitgegroeid tot een bedrijf met 6 dochterondernemingen. In 2007 heeft Joan Hanegraaf samen met zijn vrouw Rita middels een management buy out het bedrijf overgenomen en met het gehele team de omzet in 10 jaar tijd weten te verdrievoudigen. Joan is een no nonsens persoon die met beide voeten tussen zijn medewerkers staat. Zowel binnen als buiten de regio is Oerlemans actief. Een welverdiende bekroning op zijn tomeloze inzet waarbij langdurige relaties, continuïteit, duurzaamheid en innovatiekracht centraal staan! Met deze award heeft Joan een exposurepakket gewonnen van € 4200. Joan Hanegraaf gaat het dubbele bedrag (€ 8400) ter beschikking stellen aan lokale goede doelen/initiatieven. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Oerlemans Plastics kunnen de medewerkers hun stem uitbrengen op de ingediende goede doelen.

BizAwards Altena
Tijdens de BizAwards werden twee Ondernemersprijzen uitgereikt. Eén voor gevestigd ondernemerschap en één voor jong, aanstormend talent. De prijs voor jong aanstormend talent is gewonnen door Ralph Vermeulen & John van Boxel van Eqa Projects. Met deze BizAwards wordt ondernemerschap zichtbaar gemaakt in een regio vol markante ondernemers. De organisatie wil creatieve en inventieve ondernemers waarderen en verbinden, op weg naar één gemeente Altena. De kartrekkers van dit event zijn: Peter Vos, Piet Hartman, Nicole Roubos, Cor Spek, Henri Verhagen. Zie ook www.bizawardsaltena.nl

Oerlemans Packaging
Oerlemans Packaging produceert klantspecifieke flexibele kunststof verpakkingen en folies van hoge kwaliteit. Op de 7 productielocaties (o.a. in Genderen en Giessen) van Oerlemans Packaging worden voortdurend nieuwe verpakkingsconcepten geproduceerd. Uw verpakkingen bedrukken wij tot en met 10 kleuren raster 54 uit lijn. Ook in lijn bedrukken op een 8 kleuren drukpers achter een 7 laags blaasextruder behoort tot de mogelijkheden. Naast klantspecifieke verpakkingsproducten beschikt Oerlemans Packaging over een uitgebreid voorraadassortiment.

De Oerlemans Packaging Groep bestaat uit 6 dochterondernemingen. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteiten en als groep kunnen wij u een totaal pakket van flexibele kunststof verpakkingen aanbieden.